• Meniu
  • Meniu

Luna ofertelor la bilete de avion!

Luna ianuarie aduce super multe oferte! După o lună plină de cadouri, iată că a venit timpul unei luni în care oamenii sunt ceva mai precauți, în care bugetului are de suferit, în care companiile aeriene oferă tot felul de reduceri pentru a induce noi bilete vândute. Iată că este timpul să profităm de câteva reduceri bune și să ne facem următoarele planuri de vacanță.

A fost și momentul nostru, astăzi rezervându-ne următoarea vacanță, undeva la mijlocului lunii martie, în Catania Sicilia. Partea de sud din Italia nu o văzusem până acum, motiv pentru care a trebuit să recurgem la această rezervare. În plus, să știți că pentru noi Italia este ca a doua casă. Este o destinație accesibilă, perfectă pentru un city break și mereu plină de farmec.

Am cumpărat biletele de zbor de la WizzAir, doar azi cei de la WizzAir având o reducere de 20% folosind statutul de membru în cadrul clubului lor. Biletul a costat în jur de 100 de lei pe persoană și din ce ne-am interesat cazarea urmează să ne coste între 300 și 400 de lei. Fain, nu? Vă invităm să vă bucurați și voi de reducerile oferite de WizzAir, reduceri valabile doar astăzi!

În plus, Tarom oferă în această perioadă reducerile clasice (începând de la 99 de euro) la o serie de destinații. Mare atenție că reducerile sunt valabile doar până pe data de 11 ianuarie și sunt disponibile doar în perioada 15 ianuarie – 28 februarie. Cu alte cuvinte, puteți vizita Atena, Istanbul, Roma, Tbilisi, Amsterdam, Paris, Valencia, Chișinău, Praga, Tel Aviv, Madrid, Nisa, Sofia, Belgrad cu prețuri începând de la 99 euro / persoană. De ce ai alege Tarom? Pentru simplul motiv că ai bagaj de cală gratuit și pentru că în timpul zborului vei primi și un mic dejun / prânz / cină în funcție de destinația pe care o alegi în cele din urmă.

Nici AirFrance nu se lasă mai prejos și vine cu oferte foarte bune, dacă alegeți să rezervați în această perioadă. Iată aici ofertele puse la dispoziția clienților săi. Cele mai interesante ni se par cele din America de Sud, dar și cele către Asia. Nici KLM-ul nu se lasă mai prejos, venind iar cu oferte foarte bune pentru Asia. Ofertele pe care le-am primit noi sunt disponibile până pe 29 ianuarie și pot fi văzute aici.

Qatar Airways este și ea prezentă în această schemă cu o serie de oferte bune, lista de prețuri fiind disponibilă aici. București – Phuket este o rută care merită din ofertă lor, zborul dus – întors fiind doar 410 euro / persoană.

Nici Ryanair nu se lasă mai prejos și îți va oferi zboruri către Iordania, de la doar 20 de euro / personă dus-întors. Da, știm deja că Iordania este destinație foarte scumpă, dar credem totuși că trebuie vizitată măcar o dată în viață?! Avem dreptate?

Acestea fiind spuse, care va fi următoarea ta destinație de vacanță?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *