• Meniu
  • Meniu

Weekend plin de reduceri

Dragii noștri,

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm că weekendul acesta puteți beneficia de reduceri importante dacă doriți să vă rezervați în următoarele zile un city break sau de ce nu chiar un sejur.

Compania TAP Air Portugal, vine cu o reducere de 50% la toate zborurile operate de ea și rezervate până duminică, 10 februarie. În plus, reducerea este valabilă doar dacă plecarea este până pe 28 februarie, iar întoarcerea înainte de 31 decembrie. Mai multe detalii veți găsi aici. Vă readucem aminte că anul trecut compania portugheză a decis anularea începând cu luna februarie a acestui an, toate zborurile directe între București și Lisabona. Chiar și cu acest impediment, să știți că reducerea este foarte bună și cu o escală la Viena, Roma sau Bruxelles, puteți zbura până în America, Madeira sau America de Sud la un preț foarte bun. Trebuie să vă grăbiți!

Nici compania românească Blue Air nu se lasă mai prejos și propune pentru acest weekend (de astăzi până luni) o reducere de 15%. Într-adevăr reducerea nu este foarte mare, dar chiar nu strică. Compania pune la dispoziție zboruri către Birmingham, Larnaca, Roma sau Londra de la doar 96 de lei / pe segment. Vizitați saitul oficial pentru a le viziona.

Vă invităm să verificați și ofertele de pe Ryanair sau Wizzair pentru că și aici veți găsi prețuri bune. Perioada în care ne aflăm este una perfectă pentru un preț rezonabil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *