• Meniu
  • Meniu

Categorii și etichete

Acest articol face parte dintr-o serie dedicată de articole prin care se explică câteva funcționalități ale platformei AventuraTa, funcționalități prin care această platformă se deosebește de alte platforme similare existente pe piață.

Astăzi vom vorbi despre categorii și etichete. Prin implementarea acestora, am dorit să expunem o mai bună filtrare a informației.

Câteva cuvinte despre categorii

Fiecare pont de vacanță publicat va fi încadrat într-o categorie, în așa fel încât, utilizatorul final, să poată filtra mai bine informația primită. Vorbim așadar de tipurile de vacanțe pe care articolul respectiv le evidențiază.

Care sunt categoriile existente pe platformă?

  • Last minute – Toate ponturile de vacanță incluse în această categorie vor avea data de plecare pentru cea mai bună ofertă prezentată, în maxim 30 de zile din ziua publicării articolului. Cu alte cuvinte, sunt oferte last minute și este recomandat să te grăbești dacă vrei să rezervi o vacanță de acest gen.
  • City break – Ponturile de vacanță incluse în această categorie vor beneficia de un număr maxim de 4 zile de vacanță și vor fi strict pentru un cuplu, format din 2 persoane.
  • City break de weekend – Foarte asemănător cu categoria de mai sus, cu singura observație că aceste ponturi vor include și weekendul în perioada sejurului. În acest fel, se reduce numărul de zile de concediu pe care călătorii trebuie să le ia pentru a beneficia de o perioadă bine meritată de relaxare.
  • Sejur romantic – În acest caz, vorbim de vacanțe romantice de cel puțin 5 zile. La fel ca și la city break, vor participa doar 2 persoane.
  • În familie – Ce se întâmplă atunci când avem deja o familie întemeiată și poate un copilaș?! Păi va trebui să ne orientăm către vacanțe în familie. Momentan nu există niciun pont pentru vacanțe de acest gen pe site, dar vor apărea în viitorul apropiat.

Sistem avansat de etichete

Nu știu câți dintre voi ați observat, dar avem și etichete pentru ponturile de vacanță. Totul pentru a te ajuta să filtrezi mai ușor anumite lucruri.

Hai să dau și un exemplu. Cum aș putea să filtrez articolele de săptămână această după luna plecării? Sau poate îmi doresc să fac și o filtrare după orașul din România din care îmi propun să plec în vacanță.

Foarte simplu. De câteva zile încoace, fiecare pont de vacanță are tag-uri pentru punctul de plecare, pentru punctul de sosire și pentru lunile din an în care sunt disponibile ofertele.

Totul pentru a oferi o experiență de neuitat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *