• Meniu
  • Meniu

Ghid de ponturi de vacanță

Articolul de față își propune să prezinte strategia folosită pentru a obține ponturile pe care le veți putea vedea în fiecare zi. Cu alte cuvinte, este un articol introductiv prin care fiecare internaut va ști la ce să se aștepte atunci când un nou pont este publicat în mediul virtual.


Tipuri de ponturi de vacanță

Fiecare pont de vacanță pe care încercăm să vi-l recomandăm vine cu un set de caracteristici proprii, set care ne-a condus la ideea de a clasifica vacanțele (și implicit a ponturile asociate) în mai multe categorii:

  • Vacanțe de tip City Break: O parte semnificativă din toate vacanțele existente sunt de fapt city break-urile (clasice sau de weekend). Așa cum și numele sugerează, pentru o perioadă scurtă de timp (de obicei câteva zile), poți alege o escapadă turistică într-un oraș apropiat celui în care trăiești. Din acest motiv, toate ponturile încadrate în această categorie, vor dura maxim 4 zile și destinațiile vor fi numai pe continentul european sau în imediata apropiere. Diferența dintre city break-urile clasice și cele de weekend este că în ultimile, weekendul este inclus în perioada în care vei fi în vacanță. În momentul proiectării acestui design, ne-am gândit că majoritatea celor care își planifică un city break doresc să minimeze numărul de zile de concediu și să cupleze scurta escapadă de weekend.
  • Cum nu toate vacanțele vor fi doar în doi, am dezvoltat conceptul de vacanță de familie în care veți putea pleca alături de copii pe care îi aveți. Acest tip de vacanță va caută un studio sau apartament pentru 3 persoane (2 adulți + 1 copil) și 3 locuri în avion. În plus, avem o atenție sporită și la ratingul cazării în așa fel încât să beneficiați de cele mai bune condiții pentru copii. Ca și neajuns, prețul va fi ceva mai piperat… Acest timp de vacanțe vor fi disponibile pentru o perioadă de aproximativ o săptămână.
  • Mergând mai departe, vom ajunge la noțiunea de vacanță de tip sejur romantic (pentru 2 adulți), care va dura cel puțin 5 zile și care nu are nicio restricție în ceea ce privește data de plecare și cea de întoarcere. Acest tip de vacanță este recomandat celor care vor să beneficieze de o vacanță la un preț bun fără ca numărul de zile de concediu să fie o problemă.
  • Ultima categorie de vacanță pe care o punem la dispoziție este vacanța de tip last-minute. Acest tip de vacanță este recomandat celor care vor să plece într-o vacanță în maxim o lună de la data publicării ei.

Cel puțin 12 ponturi pe săptămână

În ceea ce privește numărul de ponturi, vom încerca să oferim cel puțin câte 2 pe zi, de luni până sâmbătă inclusiv. În total, vom avea un număr de cel puțin 12 ponturi pe săptămână. Asta nu înseamnă totuși că nu vor fi și zile sau perioade în care vom fi ocupați și nu vom mai putea respecta regula. Cu siguranță vom mai avea și noi nevoie de o pauză pentru a ne încărca bateriile.


Cu ce ne deosebim de alte platforme de acest gen?

Scopul nostru este de a transforma un pont într-o vacanță pentru tine, de a-ți fi un real ajutor în căutarea unei destinații ideale pentru tine. De aceea, îți oferim informații despre posibile opțiuni de cazare (la prețuri imbatabile și review-uri foarte bune), opțiuni de zboruri la prețuri și ore accesibile, informații legate de starea vremii în perioada în care vei fi în vacanță, posibile evenimente ce au loc în timpul viitorului sejur sau chiar indicații despre valoarea bugetul pe care ar trebui să-l ai cu tine.

Cu alte cuvinte, căutăm informații de pe alte platforme online pentru a-ți asigura o aventură de neuitat: aventura ta, fără a percepe niciun comision! Fiecare pont concretizat într-o rezervare, ne aduce o bucurie enormă în suflet, acea bucurie de a îndruma pe cineva către alegerea vacanței mult visate.


Cu ce ne poți ajuta tu?

Acest proiect are nevoie de susținere materială pentru a putea exista. Costurile lunare nu sunt foarte mari, dar nici neglijabile. Dacă vrei să dai o mână de ajutor, atunci poți dona orice sumă de bani, prin transfer bancar în contul Revolut IBAN: GB65 REVO 0099 7043 1344 18, Beneficiar: Surdeanu Mihai, Detalii de plată: Donație AVRO. Orice donație va fi apreciată!

Dacă nu ai posibilitatea financiară, nu este absolut nicio problemă. Ne-ar ajuta și părerea fiecăruia dintre voi, cei care utilizați platforma, pentru a îmbunătăți ponturile noastre. În acest sens, vă invităm să ne sugerați posibile recomandări sau sugestii prin completarea formularului de contact. Vă mulțumim!

Think before you react!