• Meniu
  • Meniu

Intrebări frecvente

Ce este o vacanță DIY (Do It Yourself)?
Vacanța Do It Youself (DIY) este un concept de vacanță în care îți faci singur toate rezervările. Cu alte cuvinte, nu vei mai fi nevoit să apelezi la o agenție de turism care să te ajute să planifici și să rezervi toate elementele acesteia.
Care sunt avantajele unei vacanțe DIY?
Beneficiul major al acestui concept de vacanță este faptul că vei putea salva o sumă consistentă de bani. De ce? Pentru că nu vei mai apela la o agenție de turism care să lucreze pentru tine. Tu ești cel care planifică totul… Poți reinvesti acești bănuți salvați într-o masă la resutarant alături de persoana iubită, sau chiar în alte cheltuieli generate de o posibilă vacanță. Un alt avantaj ar fi faptul că îți poți personaliza vacanța așa cum dorești tu.
Cum rezerv o vacanță prin Aventura Ta?
Rezervarea vacanței se face prin accesarea butoanelor Rezervă disponibile la nivel de pont atît pentru zbor cît și pentru cazare, care te vor direcționa pe site-ul operatorului unde poți finaliza rezervările vacanței alese.
De ce se modifică prețul biletului de avion sau al cazării ?
Prețurile afișate sunt disponibile la momentul publicării însă acestea pot suferi modificări gestionate de operatorii de zbor sau cazare, modificări care sunt independente de AventuraTa.
Ce tip de cazare pot găsi la nivel de pont?
La nivel de pont recomandăm doar cazări care au minim 3 stele care să asigure un confort de calitate.
Cat mă costă rezervarea?
AventuraTa nu percepe niciun comision pentru rezervarea vacanțelor.
Prețul biletului de avion include si bagaj de cală?
Prețul biletului de avion include bagaj de mână si are toate taxele incluse.
Cum vă pot trimite o recomandare, propunere de vacanță?
Dacă vrei sa ne transmiți o sugestie sau o propunere de vacanță așteptăm recomandările tale completând formularul disponibil în secțiunea Contact .