• Meniu
  • Meniu

Intrebări frecvente

Ce este o <strong>vacanță DIY (Do It Yourself)</strong>?
Vacanța Do It Youself (DIY) este un concept de vacanță în care îți faci singur toate rezervările. Cu alte cuvinte, nu vei mai fi nevoit să apelezi la o agenție de turism care să te ajute să planifici și să rezervi toate elementele acesteia.
Care sunt <strong>avantajele unei vacanțe DIY</strong>?
Beneficiul major al acestui concept de vacanță este faptul că vei putea salva o sumă consistentă de bani. De ce? Pentru că nu vei mai apela la o agenție de turism care să lucreze pentru tine. Tu ești cel care planifică totul… Poți reinvesti acești bănuți salvați într-o masă la resutarant alături de persoana iubită, sau chiar în alte cheltuieli generate de o posibilă vacanță. Un alt avantaj ar fi faptul că îți poți personaliza vacanța așa cum dorești tu.
Cum <strong>rezerv o vacanță</strong> prin Aventura Ta?
Rezervarea vacanței se face prin accesarea butoanelor Rezervă disponibile la nivel de pont atît pentru zbor cît și pentru cazare, care te vor direcționa pe site-ul operatorului unde poți finaliza rezervările vacanței alese.
De ce se modifică <strong>prețul biletului de avion </strong>sau <strong>al cazării</strong> ?
Prețurile afișate sunt disponibile la momentul publicării însă acestea pot suferi modificări gestionate de operatorii de zbor sau cazare, modificări care sunt independente de AventuraTa.
Ce <strong>tip de cazare</strong> pot găsi la nivel de pont?
La nivel de pont recomandăm doar cazări care au minim 3 stele care să asigure un confort de calitate.
Cat mă costă rezervarea?
AventuraTa nu percepe niciun comision pentru rezervarea vacanțelor.
Prețul biletului de avion <strong>include si bagaj de cală</strong>?
Prețul biletului de avion include bagaj de mână si are toate taxele incluse.
Cum vă pot t<strong>rimite o <strong>recomandare, propunere de vacanță</strong></strong>?
Dacă vrei sa ne transmiți o sugestie sau o propunere de vacanță așteptăm recomandările tale completând formularul disponibil în secțiunea Contact .