• Meniu
  • Meniu

Atelierul de călătorii

Dragii noștri,

Cu deosebită bucurie în suflet ținem să vă anunțăm că am început să lucrăm la un proiect al cărui nume este Atelierul de călătorii și care urmează să ofere un set de articole prin care dvs., cititorul acestui blog, veți afla cum puteți să vă construiți propria vacanță așa cum doriți, fără surprize sau alte elemente neplăcute ce pot apărea pe parcurs – din momentul rezervării până în momentul exercitării vacanței.

Partea cea mai bună din toată treaba asta va fi că marea majoritate a articolelor pe care le vom scrie vor fi accesibile oricui, fiind oferite gratuit. Vă vom pune la dispoziție câteva ponturi și informații de care va trebui să țineți cont de fiecare dată când veți face o rezervare sau alegeți să plecați undeva, în afara țării. Atenție! Nu vor fi numai experiențe trăite de noi, vor fi și câteva sfaturi date de alți oameni din alte cărți / reviste sau chiar materiale electronice. Bineînțeles, pentru fiecare sursă de inspirație vom avea și notă de subsol, în bibliografia acelui articol. Totul ca la carte…

În plus, articolele pe care urmează să le publicăm vor fi prezentate într-o ordine cronologică, într-o ordine necesară pentru a înțelege conceptele din spate și bineînțeles pentru a lua cele mai bune decizii în fiecare moment de timp. Ne propunem să publicăm un articol în fiecare duminică, cu alte cuvinte de 4 ori pe lună. Asta până când vom epuiza cuvintele pe care le aveam de zis. Ca și un mic preview, pentru duminica aceasta lucrăm la un articol introductiv, un articol care ar trebui să prezinte câteva din calitățile pe care noi considerăm că fiecare călător trebuie să le aibă pentru a putea deveni un maestru al călătoriilor.

Nu mai este mult până atunci, așa că vă invităm să țineți aproape. 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *