• Meniu
  • Meniu

Idile pentru 2019

Dragilor,

Iată că am pășit cu pași repezi spre noul an, spre 2019, sperăm un an mai bun, cu cât mai multe împliniri pentru noi toți. Privind puțin în urmă, 2018 a fost anul în care acest proiect a luat ființă, anul în care AventuraTa a apărut în mediul online.

Cu bune și cu rele, iată că a mai trecut un an și suntem din ce în ce mai buni, din ce în ce mai experimentați. Privind totuși spre viitor, pentru anul în curs avem multe planuri în ceea ce privește călătoriile și vacanțele în doi. În primul rând ne propunem cel puțin 5 destinații din afara României, din care 3 am dori să fie în țări pe care nu le-am mai vizitat încă. În plus, ne propunem ca toate aceste experiențe pe care noi le trăim, să vi le împărtășim prin articole pe blog, articole ce pot fi folosite ca instrument de îndrumare și pentru viitoarele dvs. experiențe. Totul este o experiență până la urmă!

Iată ce ne așteaptă în privința zilelor libere de anul acesta, zile ce pot fi fructificate pentru un city break, pentru o escapadă de câteva zile:

  • Nu mai este foarte mult și pe 24 ianuarie (va pica într-o zi de joi) vom sărbători Ziua Unirii Principatelor Române. Puteți lua o zi de concediu – vineri și gata, ai un city break acontat!
  • Apoi, urmează o perioada îndelungată de pauză, până pe 26 aprilie (vineri) când vom sărbători Vinerea Mare și implicit Paștele ortodox, în duminica următoare. Să nu uităm că și a doua zi de Paște e liberă, deci luni, 29 aprilie, este iar o oportunitate bună.
  • Urmează 1 mai, care din păcate anul acesta va pica într-o zi de miercuri și pentru care va trebui să faceți ceva eforturi pentru a lega ziua cu weekendul! Hai să fim totuși realiști, nu e chiar imposibil…
  • Din păcate anul acesta 1 iunie, Ziua Copilului pică fix în weekend (mai exact sâmbătă), dar în iunie vom avea totuși o zi liberă și anume 17 iunie, a doua zi de Rusalii.
  • Trecem deja în cea de-a doua jumătate a anului și cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, vom mai beneficia de o zi liberă – 15 august, încă o zi de joi. Îmi este foarte greu să scriu aceste rânduri, când mă gândesc că în acea perioada cel mai probabil voi fi la mare.
  • Ne apropiem de sfârșitul anului și cu nespusă tristețe vom afla că 30 noiembrie și 1 decembrie vor pica anul acesta sâmbătă și duminică.
  • Nu în ultimul rând, 25 și 26 decembrie, Crăciunul urmează să pice într-o zi de miercuri, respectiv o zi de joi. Ce ziceți? Alegeți un weekend prelungit în familie, sau o escapadă în doi, într-un loc mai călduros?

Până la urmă, decât mult și prost, mai bine puțin și bun. Decât multe zile pierdute aiurea, mai bine mai puține zile libere dar fructificate așa cum trebuie. Acestea fiind spuse, tu când pleci în următoarea vacanță?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *