• Meniu
  • Meniu

Ghid de zboruri ieftine

AventuraTa vine în sprijinul tuturor celor care doresc să găsească zboruri la prețuri accesibile pentru viitoarele lor vacanțe, prin intermediul publicării unor ponturi de zboruri low-cost către mai mult de 50 destinații europene.

Cum funcționează?

În fiecare zi, petrecem câteva ore bune pentru a căuta cele mai ieftine zboruri către cele mai populare destinații de pe bătrânul continent. Mai departe, filtrăm toate informațiile pe care le găsim și le agregăm într-un articol din care oricine poate extrage câteva dintre cele mai bune perioade, corelate cu prețul necesar unei posibile rezervări.

Toate propunerile pe care le publicăm sunt valabile pentru călătorii dus – întors, includ doar zboruri directe și nu cuprind bagaj de cală sau alte opțiuni extra. În plus, prețul este valabil pentru o singură persoană! Datorită faptului că prețul poate varia foarte rapid și că numărul de locuri la prețul afișat este de cele mai multe ori limitat, vă sfătuim să nu stați mult pe gânduri.

Cum rezerv?

Așa cum am spus și mai sus, noi ne facem datoria și îți aducem la cunoștiință perioada în care vei putea găsi un zbor la un preț foarte bun. Rezervarea propriu-zisă va fi făcută de tine, prin accesarea platformei oficiale ale companiei care oferă respectivul zbor. Totul este cât se poate de transparent și nu include niciun cost adițional.

Acestea fiind spuse, te invităm să urmărești următoarele două videoclipuri prin care poți afla cum poți rezerva un pont folosind Wizzair sau Ryanair.

Cum rezerv un zbor oferit de Wizzair?!

Cum rezerv un zbor oferit de Ryanair?!

TODO

Dacă aveți nelămuriri sau întâmpinați dificultăți la procesul de rezervare, vă invităm să ne contactați cu încredere: fie prin intermediul formularului de contact, fie direct pe pagina de Facebook.

X