• Meniu
  • Meniu

Ghid de zboruri la prețuri accesibile

AventuraTa vine în sprijinul tuturor celor care doresc să găsească zboruri la prețuri accesibile pentru viitoarele lor vacanțe, prin intermediul publicării unor ponturi de zboruri către mai mult de 150 de destinații internaționale.

Cum funcționează?

În fiecare zi, petrecem câteva ore bune pentru a căuta cele mai ieftine zboruri către cele mai populare destinații din lume. Mai departe, filtrăm toate informațiile pe care le găsim și le agregăm într-un articol din care oricine poate extrage câteva dintre cele mai bune perioade, corelate cu prețul necesar unei posibile rezervări.

Toate propunerile pe care le publicăm sunt valabile pentru călătorii dus – întors, includ zboruri directe sau cu cel mult una – două escale și nu cuprind bagaj de cală sau alte opțiuni extra. În plus, prețul este valabil pentru o singură persoană! Datorită faptului că prețul poate varia foarte rapid și că numărul de locuri la prețul afișat este de cele mai multe ori limitat, vă sfătuim să nu stați mult pe gânduri.

Cum rezerv?

Așa cum am spus și mai sus, noi ne facem datoria și îți aducem la cunoștiință perioada în care vei putea găsi un zbor la un preț foarte bun. Rezervarea propriu-zisă va fi făcută de tine, prin accesarea platformei oficiale ale companiei care oferă respectivul zbor. Totul este cât se poate de transparent și nu include niciun cost adițional.

Dacă aveți nelămuriri sau întâmpinați dificultăți la procesul de rezervare, vă invităm să ne contactați cu încredere: fie prin intermediul formularului de contact, fie direct pe pagina de Facebook.